Da er det lørdag og nå som du leser dette innlegget sitter jeg nok på et fly på vei mot Aten. Jeg skal ha forestilling der søndag kveld, for så å reise hjem på mandag. En lang reise for et lite oppdrag, men jeg ser på det som et lite utpust i den hektiske hverdagen hjemme.

Mine tanker er konstant på opptreden disse dager og fredag kveld kjente jeg at jeg hadde vondt i hodet, det har jeg ikke ofte. Jeg har nok påtatt meg litt for mange oppdrag over for kort tid, krevende fordi alle oppdragene krever mye forarbeid i form av øvelse da jeg skal fortelle noe som er nytt og mye skal være på engelsk. Så dukker det opp andre arbeidsoppgaver på HiOA som veiledning og midt i dette ringer journalister som KANSKJE skal ha korte eller lange intervjuer.

I går hadde vi nok en prøveforestilling. I motsetning til forrige prøve, hvilte vi mer i denne. Og vi sortert litt opp i de tilbakemeldingene vi har fått, samt at vi lagt inn enda en ny kort og overraskende fortelling. Det skal bli forunderlig å ikke øve på denne før tirsdag sammen med de andre og jeg får nok ikke øvd alene mens jeg er i Aten, da må jeg konsentrer meg om det jeg skal gjøre der.

Du får ha en riktig god lørdag og jeg prøver å blogge litt fra Aten.

Her er forresten glimt fra den siste gjennomgangen av forestillingen (gjett om jeg begynner å bli lei av å høre min egen stemme):

Bloggen er framover konsentrert rundt fortellerforestillingen 23.27. Fortellerforestillingen har premiere på fortellerfestivalen i Oslo 23. Mars 2017 og du kan lese mer om det her.