Tre menn sto framfor St. Peter for å komme inn i himmelen. Men St. Peter hadde informert at på denne dagen kunne de bare 33% av de søkende inn i himmelen. For å komme inn måtte man ha den ”aller verste døden.” St. Peter ba dem etter tur om å fortelle sin fortelling om hvordan de døde.

St. Peter tok den ene tidside og den første mannen fortalte:
Jeg hadde lenge mistanker om at min kone var utro. Jeg bestemte meg for å komme hjem tidlig fra arbeid en dag slik at jeg kunne ta henne på fersken. Jeg kom til leiligheten og hørte at vannet rant. Min kone var i dusjen. Jeg så etter elskeren over hele leiligheten, men fant ikke spor av han noe sted. Til slutt gikk jeg ut på balkongen. Der så den forbannede fyren henge fra kanten av balkongen, mens han prøvde å komme seg opp igjen. Jeg slo og hoppet opp og ned på hans hender, og han skrek, men han slapp ikke. Jeg løp inn og hentet en hammer, og slo løs på fingrene hans så de knuste. Da slapp han og han falt skrikende ned 20 etasjer. Men han døde ikke. Han landet i noen busker. Jeg sprang til kjøkkenet og i panikk grep jeg kjøleskapet (det veide et tonn), dro det ut på balkongen og dyttet det over kanten. Det landet på mannen og drepte han. Jeg følte meg så forferdelig over det jeg hadde gjort, at jeg gikk inn på soverommet og skjøt meg selv.

St. Peter nikket langsomt mens han lyttet. Han ba mannen om å vente, for nå ville han høre den andre mannens fortelling.

Den andre mannen fortalte:
Jeg bodde i 21. etasje i en blokk. Jeg hadde kjøpt en bok med øvelser som jeg trente på ute på balkongen. Jeg nøt solskinnet, men så mistet jeg balansen og falt utenfor kanten. Heldigvis fikk jeg grepet tak i balkongen under meg og holdt fast for harde livet. Jeg prøvde å dra meg opp, da det kom en mann løpende ut på det må ha vært hans balkong. Han begynte å hoppe på mine hender. Jeg skrek av smerte, men han så ut til å ha mistet forstanden. Heldigvis stoppet han. Igjen prøvde jeg å dra meg opp. Men denne gangen kom han ut med hammer som kan knuste fingrene mine med. Jeg falt og jeg trodde at nå kom jeg til å dø, men jeg landet i noen busker. Jeg kunne ikke tro at jeg hadde lykken på min side. Den varte ikke lenge. For det siste jeg husker er et svært kjøleskap som falt ned fra blokka og landet på meg. Jeg ble knust bokstavelig talt.

St. Peter trøstet mannen. Så ba han ham om å vente og henvendte seg til den tredje mannen.

Den tredje mannen sa:
Forestill deg dette. Du har gjemt deg, naken, i et kjøleskap…….