Ja, så er to nye strikkede plagg ferdige. Som vanlig og en dårlig vane hos meg, holder det ikke med et prosjekt. Slik er det profesjonelt også, jeg klarer ikke å holde kun et prosjekt gående, men må ha altfor mange baller i luften på en gang og et fåtall klarer jeg å fange. Det har forplantet seg i strikkingen, flere plagg skal strikkes på en gang, fordi jeg er redd for å bli lei det ene. Rutiner er noe jeg er helt avhengig av, samtidig som jeg ikke kan fordra det og ønsker å bryte ut av det regelmessige. Derfor en sammenblanding av plagg og å hoppe fra det ene til det andre.


Men det har altså blitt to gensere. En gul som ble ferdig til påskeuken. Jeg var ikke helt fornøyd med fasongen, blir litt boblete, eller kanskje kroppen min gjør det slik. Men armene er fantastiske. Den får duge, til den pakkes ned og tas opp igjen etter at varmen har blitt kulde. Den andre genseren en syrinfarget ullgenser som er lett å ha på seg, skulle vært strikket litt lenger. Den ble litt kort, men jeg ønsket så inderlig å bli ferdig. Jeg liker godt halsen på genseren, den er holdt sammen av en strikk.


Nå er jeg i gang med to nye strikkede plagg, denne gangen går det i grønt. En litt for komplisert genser med flettet mønster og en lett kjole som jeg, basert på andre strikkeoppskrifter, setter litt sammen selv. På den måten for jeg både holdt meg fast i noe komplisert, samtidig som jeg kan bedrive en kreativ utfoldelse på det andre plagget.