Her er de skriftlige tilbakemeldingene på fortellerforestillingen “Så farvel da”. De som er sendt på epost, har jeg valgt å la være anonyme. FB reaksjonene er likevel offentlige, så der lar jeg navnet stå.

Jeg hadde tenkt å ha med et vidoeglimt her, men dataen bruker en evighet på å laste den opp, så det får bli senere i dag.

Susan Morales Guerra: Tusen takk Heidi! En forestilling og fortelling jeg vil alltid huske. Jeg ble rørt og har snakket om den minst 5 ganger I dag…

Kjersti Helgeland: Takk Heidi for en utrolig flott forestilling. Jeg elsker å bli tatt med inn i fortellingenes univers, der du spinner historiene sammen og jeg blir helt oppslukt. Kjenner hvordan jeg har savnet det, i min tettpakkede, multitaskende hverdag!

Eva I. Dahlsveen: Takk for fantastisk forestilling. Klem fra oss

Anne Zetterdahl: Kjære Heidi. For en kraft det er i tilstedeværelse! Når du forteller, blir jeg helt oppslukt. Jeg glemmer tid og sted. Glemmer alle forpliktelser og må-ting, og er bare tilstede her og nå. Flotte bilder, sterke fortellinger som bindes sammen. Jeg sitter igjen med tanker, indre dialog, skjerpede sanser. Livet er nå!

Dagny Mikkelsby: Det beste jeg har hørt!, mente datteren min etter forestillingen i kveld. Nær og varm forestilling. Takk, Heidi

Anne Kristin Aasmundtveit: Jeg kan ikke huske jeg noen gang er blitt så sett og ivaretatt som publikummer som jeg ble på denne forestillingen. Jeg opplevde meg utvalgt! Og vi gikk i et teppe av fortellinger, mange vi ikke vet hva var, men vi så, hørte, smakte, berørte. Og de fortellingene vi hørte var så fint vevd sammen – som en damaskduk, man oppdager mønsteret når man kommer nærmere duken. Nydelig, Heidi, tusen takk!

Ylva Sjaastad: Takk for en veldig fin opplevelse, kjente meg fylt og oppløftet etterpå.

Ine Therese Berg: Det var en fin opplevelse, tusen takk!

Solveig Kristiansen: Tusen takk for den flotte forteller / utstillingen ,det ga meg utrolig mye,det ble for meg en merkedag!

Lisbeth Nortvedt: Vært på strålende forteller forestilling. Fortellinger er de beste filmer jeg kan se når f.eks. en dyktig forteller som Mimesis Heidi Dahlsveen framfører dem!

Ingjerd Thorsen: Tusen takk for forestillingen, Heidi. Nydelig. Et godt og varmt sted å møtes.

Takk for nydelig fortelling. Imponerende!

Tusen takk for en kjempefin og rørende forestilling!

Tusen takk, Heidi – for en flott forestilling!
Fint, trist og morsomt.

Tusen takk for en flott opplevelse og lykke til med resten av forestillingene.

For en engasjerende og flott kveld i går.
Det var så godt å være inne i dine historier, og også finne frem mine egne.

Tusen takk for en stor og bevegende opplevelse i går. Det var veldig hyggelig med den personlige hilsenen til hver enkelt av oss.
Jeg så «Mysterier» i går kveld og hadde din forestilling i bakhodet hele tiden…

Kjære, Heidi!

Tusen takk for forestillingen på fredag. Det var virkelig en opplevelse til inspirasjon og ettertanke. Du er en veldig raus person som passer på og gir så mye til de rundt. Du traff virkelig en nerve, og det ga en følelse av å være i noe, og ville tenke videre på noe. Dette tar jeg med meg en stund, kjenner jeg. 

Så, tusen takk en gang til!