Det fleste kjenner til speilet som forteller den egentlige sannhet? Et sagn forteller et lignende speil fantes på et kvinnetoalett i en bar i New York. Speilet var meget spesielt. Det fungerte på følgene måte: hvis man sto foran speilet og sa sannheten, ville man få et ønske oppfylt. Men hvis man løy…. da ville man bli slukt av speilet og forsvinne for alltid.

En rødhåret kvinne gikk inn på det nevnte toalett. Hun stilte seg foran speilet og sa: ”Jeg tenker nok at jeg er den vakreste kvinnen i hele verden!”

Poff og hun var borte.

Ikke lenge etter sto en brunette foran speilet. Hennes ord var: ”Jeg tenker jeg er den deiligste i hele verd…”

Poff og hun var slukt av speilet.

Deretter, og ikke overraskende, ankom en blondine og stilte seg foran speilet. Hun beundret seg selv og sa: ”Jeg tenker….”

POFF