En fortellerforestilling om lengselen bort fra frykten og om å forstå dødens nærvær.
Forestillingen bygger på sanne og usanne, erfarte, hørte og oppdagede fortellinger.
Dette er en narrativ hendelse som baserer seg på ”50 år som menneske, 20 år som forteller og 8 år som avatar”. De besøkende inviteres inn i en stue bygget opp av narrativer. Her blir de servert te og krydderkake, fortellinger fortalt og kan samtale om temaer som oppstår og assosiere gjennom å feste blikket på bilder og gjenstander i rommet.

Med: Mimesis Heidi Dahlsveen

Attende – 20 april og 22. – 24. april
Hver dag: kl. 1100 – 1200 og kl. 1800 – 2000, bortsett fra lørdag og søndag: 1500 – 1700.
Sted: Galleri PP33, Pilestredet Park 33, Oslo
Inngang: Fri
Påmelding kreves: heidi@fortellerkunstner.no

I forkant av fortellerstillingen arrangeres følgende:

Fortellerkurs, kan leses om her.

”Jeg er Mimesis”

Selvportretter (selfies) er tatt og bearbeidet med mobiltelefon, lastet inn i virtuell verden og laget som ramme rundt avatarer. Dette er det tatt ”snapshot” av og lagt ut på bloggen. På FB har lesere valgt ut hvilke bilder som skal brukes til plakater. Plakatene vil henge på veggen i den fiktive stuen. Kan sees her.

Kronotop/Postkort

I prosessen har jeg mottatt postkort fra kjente og ukjente. Postkortene vil ligge i et skrin som de besøkende kan åpne og lese. I tillegg er og blir kortene lagt ut på bloggen her.

Innsamling av navnfortellinger
Noen fortellinger har jeg hentet gjennom intervju, andre er tilsendt. Innsamlede navnefortellinger vil skrives ned og ut, lamineres og henges på en snor i gangen inn i den fiktive stuen.
Les mer her.

Hjemmeside.
Blogg.