Jeg er fortsatt i prosessen med å analysere dataene fra prosjektet som begynte for nesten et år siden. Ja, så lang tid kan det ta i en pandemi, likevel føles det som om det skjedde rett rundt hjørnet.

I den tredje episoden er temaet erotikk. Som i de andre episodene blander jeg det personlige med det norrøne, samt at jeg informerer og bringer inn teori. Dette er et grep jeg er fornøyd med. Det er også mye jeg ikke er så fornøyd med, men det kan jeg ta i et senere innlegg.

Det jeg merker meg i denne episoden, er at jeg har planlagt mye, men i redigeringsprosessen skjer det noe nytt. Jeg må forklare litt hvordan jeg har gått fram. Alle opptakene i lydfilene er mine egne. Det første jeg gjorde var å lage et utkast av et manus for jeg fordelte materialet i bolker og en form for stemninger. Deretter gjorde jeg flere lyd opptak av de ulike stemningene. Jeg gjorde altså ikke et opptak i et strekk. Et opptak kunne for eksempel være rytmisk, et annet hvor jeg brukte litt lysere stemme og lignende. I tillegg gjorde jeg opptak fra omgivelser som å gå, puste også videre. Dette materialet skulle redigeres sammen til en lydfortelling og det var her det ikke – planlagte kom inn. På et vis kan man si at jeg improviserte det sammen under redigeringen. Det skyldes sikkert at jeg ikke har noen kompetanse i dette, så det ble satt sammen utfra hva jeg syntes ga en klang av noe. Denne delen var i begynnelsen rett og slett gøy og det tok for mye av, jeg la på for mange effekter slik at det ble for lite igjen av det jeg søkte. Jeg hadde heldigvis Paula (britisk samarbeidspartner) som kunne gi meg tilbakemelding på en redigert prøve og fikk meg mer ned på jorda. I denne episoden kan man høre rester av min overivrighet, hvisking og ekko følelsen er noe jeg etterhvert kuttet.

Lydfilen jeg reflekterer rundt kan du høre her.