Jeg har et 20 minutters fortellerprogram som heter «Han døde» jeg skal gjennomføre for en og en person ad gangen. Fortellerprogrammet består av en rekke tradisjonelle og personlige fortellinger og blir satt sammen i møte med den enkelte lytteren. Programmet er både sorgfullt og fylt med humor. Dette kan foregå på dagtid og kveldstid og kan være hvor som helst i Oslo og omegn. Vi kan treffes på en kafe, på et kontor, ute et sted, hjemme hos deg. Du som er lytter bestemmer. Det er til og med helt gratis for deg som lytter. Du kan være ung og du kan være gammel, men du må være over atten år. Det vil bli gjort lydopptak av møtet.

Jeg søker lyttere fra 10. desember til og med 22. desember.
Om du vil treffe meg, send meg en epost til: heidi@fortellerkunstner.no og si gjerne hvilken dato det passer og hvor du kunne tenke deg at det skal foregå.

Om du trenger å vite litt mer om hvem jeg er:
Jeg har arbeidet som profesjonell forteller nasjonalt og internasjonalt siden 1996. Ved siden av å fortelle, er jeg er ansatt som førstelektor i Fortellerkunst ved Høgskolen i Oslo og Akershus. I 2008 ga jeg ut innføringsbok i Muntlig Fortellerkunst (Universitetsforlaget). Og holder på med en fagbok om den personlige fortellingen som gis ut på Portal forlag. Våren 2017 reiser jeg til Tyrkia og Canada for å ha forestillinger og kurs (bare for å skryte på meg noe.)

Gjennomføres med støtte fra Norsk kulturråd.