Her er en kort fortelling. Noen prinser kan ikke slå seg til ro med den ene de har kapret i en eller annen kamp med et eller annet monster. Dette en er en fortelling om en prins som valfartet fra den ene kvinnen til den andre, det være seg prinsesser, jomfruer eller ei. Men alt gikk galt den dagen; eller skal jeg si natten, vår prins traff på en heks. Ikke det at han så det på henne og hun sa heller ikke noe om det. Prinsen hadde stormet inn i et vertshus etter at han hadde vært på jakt. I døråpningen sto hun og skulle ut. Hun ble fort prinsens neste erobring. Han tilbrakte kort tid med henne og så forlot han henne på jakt etter nye erobringer.

En dag våknet prinsen med en liten klump midt i panna. Han tenkte først at det bare var en liten uthevelse, men den fortsatte å vokse hele dagen. Og i frykt for hva det kunne være, ble slottets livlege kalt på. Legen undersøkte prinsen nøye og gjennomførte alle slags tester. Klumpen fortsatte å vokse og begynte nå å få en form som var til å kjenne igjen; fra et annet sted på kroppen.

“Kjære lege, si meg. Hva er det som vokser ut av min panne?”, spurte prinsen legen. Legen kremtet og sa: “Uansett hva jeg gjør og hvordan jeg sjekker, er det ingen tvil. Det er i ferd med å vokse ut en penis i panna di!” “Hva! Er det ingenting du kan gjøre?” “Jeg beklager! Å fjerne den er for stor risiko”. “Men hva skal jeg gjøre? Jeg kan aldri mer gå ut slik jeg ser ut.” “Det er mer”, sa legen, “Du vil få problemer med synet dit.” “Kommer jeg til å bli blind?” “Nei, ikke slik å forstå. Men du vil få problemer med å se med testiklene hengende foran øynene dine.”