Jeg har akkurat kommet meg hjem fra Grue litteraturfestival, for en fin liten hendelse. Et lite sted samler opp mot og kunnskap og lyst til å arrangere en festival, for sjette år på rad.

Mitt arbeid var å fortelle for fjerde klassingene, to forestillinger etter hverandre. Jeg kjente at fortellerformen ikke er på topp, så jeg var helt utmattet etter første runde. Det er fortellingen om “Kong Rød” som er kneika. Å holde energi og spenning gjennom uendelig med gjentakelser er krevende.
Programmet jeg fortalte i dag var:
Tikki Tikki
Hundevalg
Kong Rød
Fuglene får farger
Alle sammen
Jeg vil ha saft

Dessverre fikk jeg ikke tatt noe særlig med bilder. Jeg kom sent i går, i mørke, og rakk bare frokost før jeg måtte i ilden. Et par sporadiske ble det. Jeg bodde forøvrig på trivelige Skaslien hvor jeg spiste fantastisk elgtunge i går.
Nå er jeg hjemme!