Den gamle kona hadde en hannkatt ved sin side. Hun satt der i en gyngestol og så på hannkatten som lå der i en gammel slitt stol, hans faste plass. Hun tenkte  på at hun hadde levd et godt liv. Hun hadde ikke vært rik, men likevel hadde livet vært godt. Mens hun satt slik og tenkte  sa det plutselig pliing. Fremfor henne sto det en vakker kvinnen i en skinnende kjole.

Kvinnen var en god fe, og denne gode feen sa: ”Det stemmer gamle kvinne, du har levd et godt liv og for det gode livet, skal du få tre ønsker oppfylt.” Tre ønsker oppfylt, tenkte den gamle damen. ”Ja da ønsker jeg at jeg igjen kan leve livet. Jeg ønsker at jeg igjen var ung og vakker”. Pliing, så var hun det. ”To ønsker til!”, lo den gode feen da hun så den gamle damens reaksjon. ”Da ønsker jeg at jeg var usedvanlig rik” og pling så var hun det. Gyngestolen var forvandlet til en trone. Katten lå på tronen ved siden av, på en rød pute. ”Du har et ønske igjen.” ”Da ønsker jeg at katten min var en ung viril mann.” Pling, feen var forsvunnet og foran tronen sto en ung kjekk mann, med trange bukser, lokker i håret, åpen skjorte med gullsmykke på det hårede brystet. Han gikk mot henne og hun kjente hvordan det ilte nedover ryggen. Han tok rundt henne, lente seg mot henne og sa: ”Angrer du ikke på at du tok ballene mine?”