En liten oppdatering fra den polske byen her jeg sitter på hotellrommet kl. 0739 om morgenen. Ute regner det og toget kjører forbi hver halvtime, en hund bjeffer varslende et sted i det fjerne. Jeg sitter med Ipaden og prøver å skrive et innlegg. Norwegian har visst direktefly, likevel klarte jeg det kunststykke å reise halve Europa rundt for å komme meg hit. Det tok meg 5 timer, istedet for de 2 med Norwegian. Sånn er det å ha motstand mot noen flyselskap. 

Mitt oppdrag her er å kurse, de kjenner ikke til muntlig fortellerkunst visstnok, tiltross for at det er en stor fortellerfestival i Warzawa. Kurset er tilknyttet et «kvinneprosjekt» hvor det samles inn fortellinger fra et havneområde eller kanskje mer bestemt et verft. Fortellingene skal formidles gjennom radio. Jeg skal hit i to runder og noen deltakere kommer til Oslo for å fordype seg enda mer. 

Nå skal jeg bevege med mot frokost. Middagen var ikke noe å skryte av her på hotellet, krysser fingrene for frokosten. 

Comments

comments