Det er rike dager med fullt opp program. Det eneste å klage på er maten som serveres i kantina (som er inkludert i deltakeravgiften), så vi stikker på restaurant isteden. Jeg reiser sammen med Mette, det hyggelig selskap, diskusjoner, ulike rutiner og god latter.

Det er også herlig å være sammen med Ragnhild, en god venninne jeg har hatt siden 1994, hun er en venninne uten alle de utfordringene det følger med et vennskap som å passe på bursdager og sende julekort.

Faglig er det interessant å være her. Det virker som den faglige innputten har bedret seg med årene. I dag var tre gode og tankevekkende innlegg som jeg kanskje skal skrive om senere. Torsdagen var en heftig dag. Det var generalforsamling og det gikk ikke slik som vi hadde planlagt. Vi hadde et langt strategisk møte, men det hele falt sammen for medlemmene ville det annerledes. Jeg skrev jo tidligere at jeg stilte til valg som leder av strand 3, men dette ble det aldri noe av. Isteden måtte jeg stille til valg i det «executive commitee» og se om jeg kunne bli leder gjennom det. Jeg ble valgt inn og håper jeg kan lede via det.

Torsdagen var vi også på en fantastisk fortellerforestilling, den var noe lang, men alt i alt, god og interessant, meget alvorlig og hysterisk morsom. I går var vi på et to timers langt teaterstykke som tok i bruk elementer fra den muntlige fortellerkunsten. Det var ikke bra og ulidelig. Det var selvfølgelig på slovensk, men med oversettelse på skjermer, og vi satt så dårlig at vi måtte se to steder samtidig.

Det var i går selve konferansen begynte, med foredrag som jeg allerede har nevnt og deretter fulgte det kurs. Disse dagene representerer en rik tilgang for fortellere slik at vi kan dra herfra med nye ideer og nytt mot.