Denne erotiske fortellingen er plump og dermed er du advart. Og bildet har ikke noe med fortellingen å gjøre, men du kan jo tolke den inn.

I et land og for lenge siden var det en helt som bare gikk under navnet Drakedreperen. Han var landets store helt, og for noen kan dette gå til hodet. Det gjorde det med Drakedreperen og det fikk sine konsekvenser som du straks skal få høre.

Drakedreperen hadde opplevd det meste, bortsett fra en stor drøm han hadde. Kongen i landet var gift med en vakker dronning. Ikke bare var hun vakker, hun hadde også usedvanlig store og myke bryster. Det var selvfølgelig forbudt for andre å berøre disse brystene og når dronningen kom gående, måtte alle se ned, slik at de ikke ble stående og stirre på de duvende brystene. Drakedreperens store drøm var å berøre disse brystene, dag ut og dag inn gikk han rundt og tenkte på dette. Tilslutt var det så ille at han gikk til kongens lege og ba om hjelp. Fikk han ikke hjelp, ville han ta sitt eget liv og landet ville miste sin store helt.

Horatio, som kongens lege het, tenkte seg om og sa det kunne finnes råd for Drakedreperens store begjær. Men legen ønsket betalt og Drakedreperen lovet å betale legen 1000 gullmynter om han kunne oppfylle Drakedreperens store ønske.

Tidlig morgen etter gikk Horatio til badet hvor han visste dronningen ville ta sitt morgenbad. Der fant han dronningens klær og ned i dronningens overdel strødde legen kløpulver.
Da dronningen var ferdig i badet og hadde tørket seg, iførte hun seg sine klær. Straks tok hun til å klø. Kløen fortsatte og så til å øke og dronningen kunne ikke la være å klø seg på brystene. Kongen fikk rede på hva som plaget dronningen og sendte straks bud på legen. Horatio kom og undersøkte dronningen. Han stilte seg foran det kongelige paret, harket og sa: ”Det er en lei kløe. Og forunderlig nok, det eneste som ser ut til å hjelpe er spyttet fra en helt.”

Kongen kalte på Drakedreperen og ga han ordre om å slikke dronningens bryster slik at kløen kunne forsvinne. Drakedreperen oppførte seg som den helt han var og trådte hjelpende til. I fire timer slikket han dronningens store og vakre bryster. Dronningens kløe ga seg og det gjorde Drakedreperens begjær også.

Dagen etter kom legen for å få sin betaling. Men Drakedreperen som ikke lenger begjærte, brydde seg ikke om å oppfylle sin del av avtalen. For hva kunne legen gjøre? Ikke kunne han fortelle kongen om avtalen. Legen Horatio måtte gå derfra med uforrettet sak.

Den neste dag dro legen til badet og slapp en stor dose med kløpulver i kongens underbukse. Kongen sendte straks bud på Drakedreperen…….