Et ektepar elsket hverandre svært høyt, så høyt at de inngikk en avtale om den som døde først, skulle komme tilbake for å informere den andre om hvordan det var etter døden. Deres største frykt var at det ikke var noe i det hele tatt.

Etter et langt liv, døde mannen først. Han holdt sitt ord. Han tok kontakt. ”Mary, Mary.” ”Er det deg, Fred?” ”Ja, jeg har kommet som vi ble enige om.” ”Hvordan er livet nå?” ”Vel, jeg står opp morgenen. Jeg har sex og så spiser jeg frokost. Jeg raser avgårde til golfbanen. Jeg har sex, jeg sitter i solen, og så har jeg sex to ganger til. Jeg spiser lunsj, tar en runde på golfbanen. Så har jeg sex mer eller mindre hele kvelden. Etter middag, golfbanen igjen. Så har jeg sex helt fram til midnatt. Neste dag er det samme.”

”Åh, Fred, du er virkelig i himmelen”. ”ikke akkurat det, jeg er en hare ved en golfbane.”