I går var det Isaks dag, han skulle få fornyet sin dag og så skulle han få en frisør time. Vanligvis er det min søster som har klipt han, men Isak ønsket å få flettet sitt lange afrohår og da måtte vi til noen som kunne dette. Vi fant en salong og fikk time kl. 1300.

Jeg hadde sagt til Isak at han måtte kjemme håret før vi dro og jeg antar at han tolker å gre håret betyr å rette litt på tuppene. For den stakkars frisøren fikk litt sjokk da hun skulle gre det ut. Det tok nemlig over 1,5 time. Flettingen gikk raskt unna og vi forlot salongen godt over klokken 15.00. Da hun hadde fått kjemmet ut håret, viste det seg at håret hang ned på skuldrene. Håret hadde med andre ord fått en rikelig lengde for fletting. Utfordringen er at flettingen kun varer ca. en måned. Da må han tilbake å enten få flettet det på nytt eller få seg en ny frisyre.
Uansett, tøft ble det tilslutt!

Denne uken syns jeg selv at jeg har vært ganske effektiv når det gjelder privat, sosialt og faglig. Jeg har fått skrevet en masse, truffet venner, truffet Daniels venninne Raluca gjennom tre dager, laget middag hver dag, drevet med møtevirksomhet, lest mastereksamen, ja alt det som skal fylle en uke med stort og smått. Jeg sovnet som slakt på sofaen i går og har kommet meg ut av sengen usedvanlig sent i dag, til å være meg.

Daniels grav har blitt fylt opp med blomster. Jeg er der hver dag, går en tur med hunden. Gravlunden er som en park, så da får jeg gjort to ting på en gang, hvilket ikke er å forakte.
Jeg skal gjøre meg ferdig med dette innlegget, spist frokost og gått en tur dit i dag. Kanskje jeg må vanne blomstene?