Denne oransje jakken føles det som om det har tatt en evighet å strikke, en bjellejakke. For å skape bjellene må man legge til uhorvelig med masker og da å strikke en pinne kunne, for meg, ta 45 minutter. Ja, så vondt som et langt år. Møysommelig har det gått framover og jakken er klar for våren. Den er for stor å ha under en vinterjakke, så jeg må vente på det mildere været. Jeg er fornøyd med resultatet og det er viktig at enden faktisk viser seg å være god.

Ellers er jeg offentlig aktiv i noen prosjekter framover.

Først er fortellerfestivalen, hvor jeg skal ha en forestilling sammen med Kristin Bolstad. Du kan lese om prosessen her. Og informasjon angående festivalen finner du her.

Deretter har jeg online kurs for en ungarsk fortellerorganisasjon som du kan lese mer om her.

Jeg har også kurs for universitetet i Agder, men det er et lukket kurs.

I april har jeg et kurs for Lier kommune, det er sannsynligvis ikke åpent for hvem som helst. Det skal være et fysisk kurs og er beregnet på museumsformidling. Om det ikke blir noe av i april, blir det utsatt til høsten.

Og avslutningsvis vil jeg nevne konferansen jeg arbeider med som foregår i slutten av september. Du kan lese om det her.