Dette er en vits som var i omløp rundt slutten 1990 tallet.
I Irland levde ikke en ung assisterende prest i prestegården. Denne var reservert til presten og hans husholderske. En dag inviterte Fader Kevin den nye unge presten til middag. Mens de ble servert, la den unge presten merke til hvor velformet og vakker husholdersken var og inne i seg undret han over om det var mer mellom dem. Etter middagen forsikret Fader Kevin at alt var helt profesjonelt, hun var husholderske og kokk og det var det hele.
En uke senere, kom husholdersken til presten og sa: «Fader, helt siden den nye presten var her har sølvøsa vært borte. Du tror vel ikke at han tok den.» Fader Kevin sa: «Jeg tviler på det, men jeg kan skrive til han.» Han satte seg ned og skrev: «Kjære Fader, jeg sier ikke at du tok sølvøsa og jeg sier ikke at du ikke gjorde det. Men faktum er at den har vært borte side du var her på middag.»
Den unge presten mottok brev og svarte følgende: «Kjære Fader Kevin. Jeg sier ikke at du ligger med husholdersken, men jeg sier heller ikke at du ikke gjør det. Men faktum er at hadde du sovet i din egen seng ville du ha funnet øsa.»