Kilde:
AINO FOLK-TALES av BASIL HALL CHAMBERLAIN, London, 1888

Det var en gang en vakker ung kvinne som hadde mange friere. Straks hun ble gift, la hennes mann seg ned ved siden av henne. Han strakk hånden mot hennes vagina, men i det samme kom det en stemme fra vaginaen og mannen ble så redd at han flyktet. Dette skjedde en rekke ganger, det var ikke mann som kunne tilbringe en natt med henne. Det ble slutt på frierne og det var ingen som ville gifte seg med den unge kvinnen. Faren skammet seg over datteren og familien ville ikke lenger være bekjent av henne. De kastet henne ut i en elv, men hun kom seg opp og rømte til fjellene. Sorgfull hev hun seg ned ved foten av et magnolia tre.

Der sovnet hun. Hun drømte at treet var et hus og i vinduet var det en gudinne som snakket til henne og sa: «Det som har skjedd er ikke din feil. Din skjønnhet har tiltrukket seg en gal rev som elsker deg. Det er han som lever i din vagina og som snakker hver gang en rival nærmer seg. Dra hjem og fortell din far om denne drømmen.»
Da den unge kvinnen våknet, dro hun og fortalte sin far om drømmen. Hennes far fikk skåret ut en figur som lignet den unge kvinnen på en prikk. Denne fikk lokket ut reven som tok figuren og dro vekk for godt.
Kvinnen fant seg en mann og levde godt.

Fortalt av Ishanashte, 17ende november, 1886.