I dagens innlegg viser jeg de siste bildene Daniel selv tok før han døde. Vi visste da at dette ville bli hans siste sommer, men vi trodde han skulle få hele sommeren, at han skulle rekke å gifte seg. Bildene er tatt fra hans lange bursdagsfeiring. Som en overraskelse kom hans gode venner fra Nederland og Romania for å feire han og tilbringe noen dager sammen med Daniel. Ingen trodde at dette skulle bli den siste gangen han kunne knipse i vei.

Daniel hadde fått legen til å skrive en attest om at han kunne fly, men vi ble advart. Om han tok den reisen Alexandra og han planla til Italia i løpet av sommeren og han døde der, ville vi sitte igjen med en dyr regning. Vi valgte å ikke tenke på det, han fikk heller leve det livet han ønsket.

Alexandra måtte reise dit alene, hun gikk i Firenze, i de gatene han en gang hadde vandret alene med en dagbok. Hun fulgte hans dagbok og nå vandret hun alene med Daniel i tankene.

Ja, hverdag er han er og i mine tanker vandrer han med lange skritt gjennom gatene i Firenze. Jeg holder et godt øye med han.