Her har du en kort erotisk fortelling fra tilleggsbindene til 1001 natt. Disse tilleggsbindene inneholder varianter og kommentarer til fortellingene i 1001 natt.

Richard Burton Bind 4

En mann var gift med en vakker kvinne. En dag sendte hun sin tjenestepike til skredderen for å få sydd om en kjole. Tjenestepiken dro av gårde og kom inn til skredderen med både beskjeden og kjolen. Mens skredderen arbeidet hadde hans egne klær glidd opp og tjenestepiken så rett på utstyret. Hun rødmet og gikk til den andre siden av skredderen. Skredderen byttet sittestilling og da fikk hun se utstyret fra den siden også.

Da hun kom hjem sa hun til fruen i huset: «Den skredderen du sendte meg til, har to stykker.» Fruen ble straks oppspilt og sa: «Gå til skredderen og be han komme til meg i natt.» Dette ble gjort.

Den natten gikk skredderen til deres hjem og ventet. Etter en stund kom kona ut og hvisket: «Kom til meg mens jeg ligger ved siden av min mann. Han sover godt.» Han snek seg inn krøp opp i senga ved siden av kona og til å arbeide med henne fra siden. Hun følte han trenge inn, men hun kjente bare en og sa: «Åh, kjære skredder, bruk dem begge.» Skredderen forsto ikke helt betydningen av dette og trakk seg ut. Mannen hennes våknet og spurte: «Hva mener du med bruk dem begge.» Han strakte seg ut og kjente brått skredderens penis ligge i sin hånd og jammen ble han våt i hånda. Skredderen trakk seg tilbake og snek seg ut av rommet og bort. Mannen gjentok spørsmålet sitt. Kona svarte: «Å kjære mann, jeg så i min drøm at du falt i sjøen og du svømte med bare en hånd og ropte: «Hjelp jeg drukner» Og jeg ropte tilbake: «Bruk begge. Da begynte du å svømme med begge hender.» Mannen sa da: « Kone, du har sannelig sanndrømt. For jeg må ha holdt i en fisk som forsvant ut av hånda mi, jeg er fortsatt våt i hånda. Du snakker sant.» Og han elsket sin kone enda høyere.