En dronning var en dag ute og gikk og fant en frosk i en felle. Frosken sa: Om du hjelper ut av fellen skal jeg oppfylle tre ønsker. Dronningen gikk med på det og løftet frosken ut av fella. Frosken takket og sa: Det er bare et problem, dronninger er underlagt konger. Så alt du ønsker, vil din mann kongen få ti ganger så mye av. Dronningen sukket og sa: Jeg har vel ikke noe valg. Hennes første ønske var at hun igjen skulle bli den aller vakreste i kongeriket. Frosken sa. Husk at din mann vil bli langt vakrere. Alle kvinnner vil flokke seg om han.

Dronningen svarte: Det spiller ingen rolle, jeg er den vakreste kvinnen og vil ha nok av beundrere.

Dermed poof og hun var den vakreste kvinnen. Det andre ønsket var at hun ville bli den rikeste i hele kongeriket. Det gjør din mann ti ganger rikere enn det han allerede er, sa frosken og dronningen svarte: Det spiller ingen rolle. Alt hans er mitt og mitt er hans. Så poff, hun var den rikeste kvinnen i riket.

Frosken ville så vite hva hennes tredje ønske var. Dronningen svarte: «Jeg ønsker meg et bitte, lite hjerteslag.