En musikalsk fortellerforestilling for barn i alderen 3-6 år, utvikles våren 2020.

Gjennomføres med støtte fra Oslo kommune.

Ut i barnehagen

Ut i barnehagen

Jeg har hatt mine første runder ut i barnehagen, to runder i samme barnehage og en runde i en annen barnehage. I dag når dette innlegget blir publisert har jeg mine neste runder i barnehagene. Nå er det heldigvis slik at jeg kan dra ut i barnehager og det blir en del...

Monstermyter og kurs

Monstermyter og kurs

Mandag forrige uke hadde jeg et kurs i norrøn mytologi for svenske fortellere. Det foregikk online. Jeg tenkte jeg skulle være lur og slå to fluer i en smekk. Hvorfor ikke bruke myten om Tor og Hrugne som et eksempel i kurset og de som ønsket det, kunne arbeide med...

Monstermyter ut neste uke?

Monstermyter ut neste uke?

Da er det muligens jeg skal ut i BHG med monstermyter neste uke, men det er også en stor mulighet for at det ikke blir noe av. Det vet jeg vel ikke før mot slutten av denne uken. Min intuisjon sier at det ikke blir noe av, vel det er kanskje ikke intuisjonen som sier...

Monstermyter Komme i gang

Monstermyter Komme i gang

Mandag møttes Tze Yeung og jeg over zoom, alltid fint å møte denne dyktige komponisten. Det var vårt første møte i prosjektet Monstermyter for de minste. Det er alltid et slags ork med å komme i gang med et nytt prosjekt. Hvordan kaste den første steinen, for å...

Å fortelle for barn

Å fortelle for barn

Forestillingen Monstermyter for de minste er, som tittelen tilsier, beregnet på de minste barna. Og barn er jo like lite ensartet gruppe som voksne. Hvilke fortellinger som egner seg for barn er ofte vanskelig å svare på, fordi de har ulike smaker som andre lyttere....

Monstermyter for de minste

Monstermyter for de minste

For en del år siden skapte jeg et prosjekt kalt Monstermyter, den gangen beregnet på barn i skolen. I forestillingen deltok en med-forteller og en musiker. I forestillingen ble det fortalt en rekke fortellinger fra ulike kulturer med monstre. Elever hadde på forhånd...