Y for ymse – fortellerforestillingen 23.27

0
266

Da er det lørdag og nå som du leser dette innlegget sitter jeg nok på et fly på vei mot Aten. Jeg skal ha forestilling der søndag kveld, for så å reise hjem på mandag. En lang reise for et lite oppdrag, men jeg ser på det som et lite utpust i den hektiske hverdagen hjemme.

Mine tanker er konstant på opptreden disse dager og fredag kveld kjente jeg at jeg hadde vondt i hodet, det har jeg ikke ofte. Jeg har nok påtatt meg litt for mange oppdrag over for kort tid, krevende fordi alle oppdragene krever mye forarbeid i form av øvelse da jeg skal fortelle noe som er nytt og mye skal være på engelsk. Så dukker det opp andre arbeidsoppgaver på HiOA som veiledning og midt i dette ringer journalister som KANSKJE skal ha korte eller lange intervjuer.

I går hadde vi nok en prøveforestilling. I motsetning til forrige prøve, hvilte vi mer i denne. Og vi sortert litt opp i de tilbakemeldingene vi har fått, samt at vi lagt inn enda en ny kort og overraskende fortelling. Det skal bli forunderlig å ikke øve på denne før tirsdag sammen med de andre og jeg får nok ikke øvd alene mens jeg er i Aten, da må jeg konsentrer meg om det jeg skal gjøre der.

Du får ha en riktig god lørdag og jeg prøver å blogge litt fra Aten.

Her er forresten glimt fra den siste gjennomgangen av forestillingen (gjett om jeg begynner å bli lei av å høre min egen stemme) OG NB. bildet i innlegget i dag er promotering av det andre jeg skal gjøre på festivalen:

Bloggen er framover konsentrert rundt fortellerforestillingen 23.27. Fortellerforestillingen har premiere på fortellerfestivalen i Oslo 23. Mars 2017 og du kan lese mer om det her.

Comments

comments