Vandring i Cardiff

0
230

I går hadde jeg et arbeidsmøte med Naomi fra Adverse Camber og i dag er jeg invitert til fortelleren Michael Harvey og hans kone på middag. Utover dette er jeg alene. Det er fint.

I går gikk jeg til arkadene, disse små gatene med lokale produsenter, små butikker og kafeer, ingen kjeder. Veldig befriende. Cardiff er en fin by.


I arkadene finner du blant annet Storbritannias eldste vinyl plate sjappe, og andre «brukt butikker». Jeg har ikke latt meg friste til å handle noe, for livet handler nå om å nedskalere framfor å anskaffe meg noe nytt.


Ellers øver jeg, jeg er nervøs for torsdag, hvor jeg skal framføre deler av «23.27», om da Daniel døde og være en «Key note speaker» for phd – studenter. Jeg kvier meg til begge deler. Vil publikum klare å henge på den forunderlige måten 23.27 er bygd opp og vil jeg være klok nok i foredraget/workshopen?

I dag skal jeg gå til den norske kirken i Cardiff, som visstnok er et ettertraktet kultursted i Cardiff.

Comments

comments