Valg i detaljer

0
323

Neste helg skal jeg gå på nok et kurs, da et fotokurs. På forhånd har jeg blitt bedt om å sende inn noen bilder som jeg har tatt og som jeg mener representerer meg. Eh… jeg er ingen fotograf og det kan være at jeg har overdrevet mitt eget selvbilde igjen ved å melde meg på dette kurset. Jeg skal velge fem bilder av min portefølje?!?!?!?!

Vel, jeg har tenkt at jeg får finne noen bilder jeg syns kan duge å vise andre. Foreløpig har jeg valgt disse du ser nedenfor.

Det bildet ble tatt i november i fjor. Det var så vidt blitt kaldt og noe snø. Så vidt kaldt betød at jeg kunne ta av meg jakken og sette meg ned på krakken uten å fryse i hjel. Dette bildet ble tatt med mitt eldre fujikamera. I en periode tok jeg bilder med både Canon og Fuji. Nå har jeg kjøpt et nytt Fuji som jeg har med meg overalt. Det gamle Canon kameraet ligger på is og blir eldre.

Dette bildet er tatt av verket ”gras root people” som befinner seg framfor regjeringsbygget. Bildet er tatt med Canon. Jeg er veldig fascinert av verket. Det er i forskjellige størrelser, likevel er det noe veldig levende over flokken som er stimet sammen i ulike sprekker. Ikke så lett å se på dette bildet selvfølgelig.

Dette bildet er et heldig bilde fra en fortellerforestilling i Roma. Det er Johan og Anders som forteller og Paula oversetter. Paula har havnet i en naturlig fokus.

Dette er et av de prosjektene jeg leker meg med for tiden. Jeg tar bilder av meg selv og setter det sammen. Jeg prøver å fortelle om en protagonist og en antagonist.

Det siste bildet tok jeg ikke for lenge siden. Jeg er betatt av hvordan vi mennesker interagerer med hverdagen rundt oss, hvordan vi plasserer søppel og lignende rundt om i gatene. Dette er av en lampe som noen rett og slett har plassert på en grønn flekk. Helt meningsløst, men likevel uttrykker det noe.

Comments

comments