Da er boken (den første) med tradisjonelle erotiske fortellinger, endelig mulig å få tak i som både trykt og elektronisk utgave. Dette har jammen tatt sin tid. Jeg vil gi en liten forklaring på de to lesemulighetene.

Den trykte utgaven kan fås her. Det er ”print – on demand”, så det kan fort gå noen dager før du har den i posten. Den trykte utgaven er en pocket utgave og liten av størrelse. Du kan fint ha den i vesken og lese den når du f. eks. er ute og flyr (jeg liker hendige bøker til det formålet), samtidig kan du holde over bokomslaget om du skulle bli pinlig berørt over at andre ser at du leser erotikk.

MEN den er som sagt liten, skriften er liten og kan for noen være vanskelig å lese.

Du kan bestille den trykte versjonen her.

Det andre alternativet er den elektroniske utgaven som er beregnet på Ipad, den finner du her og du får da boken mye raskere.

Innholdet er det samme i begge bøker:

Dette er en bok med tradisjonelle erotiske fortellinger. Disse fortellingene vitner om at det å fortelle historier muntlig ikke er en uttrykksform som er forbeholdt barn. Du finner erotiske fortellinger som strekker seg 5000 år tilbake, de formidler et tema som er evigvarende, og at vi mennesker har grublet over de samme kjødelige tilstander i tusener av år.

erotikk

I boken finner du fortellinger som folkeeventyr, myter, sagn, og vitser. Her er fortellinger hentet fra land og kontinenter og kulturer som: gresk og norrøn mytologi, Burkina Faso, Egypt, Grønland, Italia, Kina, Nigeria, Norge, Persia og lignende. Tematisk er boken delt inn i følgende: Gud og tro, de underjordiske, troll, norrøn diktning, gresk og romerske myter, den kvinnelige protagonisten, den mannlige protagonisten, transvestisme, ekteskap, kjønnsdeler og liv og død.

publisering

Fortellingene i boken er beregnet på å fortelles og kan brukes i ulike situasjoner, enten det er på tomannshånd eller i en gruppe.

Den trykte boken er som sagt liten i størrelsen, likevel formidler den over 100 fortellinger som kan brukes i ulike fortellersituasjoner.

Comments

comments