Spennende uke til uka

0
369

Det er flere hendelser å bite seg merke i uka som kommer. For det første har du på mandag studentenes fortellinger som skal ut i livet; de skriver:

Forteljingar om oss

Forteljarkunststudentane ved Høgskolen i Oslo og Akershus utforskar i september personlege historiar og ønskjer i den anledning å invitere deg til ei heilt spesiel forteljarstund!

I dette prosjektet har vi lært om korleis historiar frå våre liv kan få eigne bein å stå på og bli til forteljingar som både gleder og rører andre menneskjer. Vi ønskjer gjerne å dele forteljingane vi har funne med deg denne kvelden!

Set av måndagskvelden og ta med deg venner, kollektivet, familie, kjærasten, kusina di eller besteforeldre på ei reise gjennom mange forskjellige liv.
Velkomen skal du vere!


Tid og sted:
Mandag 26. september
Kl. 1800 – 2200
Sted: Café Mestizo

På tirsdag er det aksjon på gang. Du kan lese mer om aksjonen her. Synliggjør aksjonen i SoME gjennom emneknaggene: #dramateater og #elevensbeste. Her skal også studentene være aktive. De skal ut i skolen og lage fortellersirkler.

Og ikke minst; noe godt for øret. Tredje episode av “Det henger i lufta” vil være ute. Imens kan du høre de to første episodene her.

Fortellingen til andre episode kan du lese her.

Comments

comments