Søndagen igjen

0
326

Mandag var en slik uvel fri dag. Ja, det var helligdag, men mandagens følelse av å komme i gang med uka lå latent. Det er fordi tirsdagens virkelighet ikke skal komme for brått på, eller utnyttes til å forlenge ferien. Så kom tirsdagen med en realitet som fylte opp den virtuelle e-post kassen. Brått hadde alle tid til å gjøre litt kontorarbeid og e-postene rant inn. Jeg satt ved skjermen for å holde tritt.

Onsdag var mentorprogram – et program som viser dine styrker og svakheter. Det ble blant annet gjennomgått akademisk CV skriving og da forsto jeg hvor mye arbeid som ligger framfor meg angående søknad til opprykk. Foreleseren understreket at det eneste som gjaldt i hans øyne, var tellekanter og hvor mye du var sitert. Heldigvis myknet han det etterhvert. Men den akademiske toppstilling kravet sved. Her er det bare å brette opp armene og sette i gang. Og krysse fingrene for at jeg kommer helskinnet i havn på den andre siden.

Torsdag hadde jeg heftige undervisningssøkter og var helt gåen da jeg kom hjem. Det var storartet med barnehagelærer studenter, men krevende med knapp pause mellom øktene. Det er min egen feil, da jeg hadde få dager å ta undervisningsoppdraget på. Men jeg følte meg kjærkommen velkommen med en praktisk økt inne i teoretiske timer. Det er jo synd at selv barnehagelærerutdanningen er i ferd med å kutte ned på praktisk undervisning, det vil si at de reduserer metoderikdommen og satser på at barn allerede fra barnehagen skal innføres i solid akademia.

Fredag var veiledning og innspilling av podkast. Resultatet av opptaket kommer førstkommende fredag, mens jeg befinner meg på reise fra England til Norge. Ja, jeg er nervøs for kommende uke. Jeg er redd for å ikke ha et godt nok paperinnlegg på konferansen i England, nervøs for å ikke rekke flyet tilbake til Norge og ikke minst nervøs for at flyet ikke skal gå (Det er Norwegian som jeg kun har dårlig erfaring med når jeg reiser i utlandet) og selvfølgelig nervøs for forestillingene jeg har den 14. og 15. på fortellerfestivalen. Som du ser, det er mer enn nok å grue seg til neste uke.

Comments

comments