Vel, jeg skriver allerede mye. Jeg har en skriveliste for hver dag, der står det:
Fortellerbok – den som jeg stadig reviderer for å se om et forlag tenner på boken. Det er en stund siden jeg fikk støtte til å skrive den.
Dialog – fagartikkel som har vært igjennom redaksjon og som må revideres til fagfellevurdering.
Fortellerstil – fagartikkel som har vært igjennom fagfellevurdering
Kroppslig – ny artikkel i oppstarten
Erotikk – artikkel på transkriberingsplanet
Dosentsøknad – grunnen til at jeg må skrive alt det over.
23.27 – forestilling som er omgjort til roman og sendt til forlag.

Så skriver jeg søknader til støtte og ikke minst FEST (europeisk nettverk for fortellere) som jeg arbeider med.
Hvordan er det mulig å rekke alt dette, tenker du kanskje. Vel, en liste med streng disiplin!

Dagene går altså til skriving, det meste. Jeg har andre ting å gjøre også som regnskap og eksamensveiledning av studenter og mastersensurering. Og så reiser jeg til Romania om ikke så altfor lenge, videre skal jeg til England, Sverige og Slovenia.

Men det skal bli mer skriving. Det skal faktisk det. Det er derfor jeg stresser med å få det overståtte ferdig. Jeg skal skrive mer og her drøyer jeg det og trekker det ut fordi jeg ikke vet hvordan jeg skal formidle det nye som skal skje. Til uken skal jeg i møte med et forlag etter å ha sendt inn et manus. Noen har sagt at jeg bør jo gjøre det under et pseudonym, men nei. Dette skal jeg stå for! Jeg har flere ganger nevnt Hervor. Hervor, krigerkvinnen som jeg har søkt støtte om til, men som ikke har kommet igjennom nåløyet. Jeg har lett etter en annen inngang. Da dukket ideen opp. Jeg gjør det om til en serieroman. Tenk det! Jeg skal prøve meg som serieromanforfatter. Det er jo like greit å hoppe i det, rope det ut! Men ikke tro at jeg glemmer min egentlige rolle, det blir et lite sidesprang til fortellerforestillingen. Det er jo også derfor jeg har skrevet om eskapisme.

Jeg går ned i stillingen min på OsloMet for å balansere det nye grepet i livet. Jeg kommer vel til å skrive om det framover også.

Comments

comments