Jeg driver og pakker for Kina reisen, i morgen VELDIG tidlig. Det er andre gang jeg er i Kina og denne gangen er det flotte kollega Niels Peter som har ordnet meg en jobb på fortellerfestivalen i Suzhou. Uff, er det at jeg legger et kraftig økologisk avtrykk etter meg, dessverre. Og uff er det at jeg da i en ukes tid blir frakoblet sosiale medier.

De siste dagene har jeg bare vaset rundt, spesielt i den virtuelle verden. Det skyldes jaget som hadde samlet seg opp i kroppen og som trengte en utløsning i form av TV serier og filmer.


Jeg fikk karret meg en tur ut i går, ned til kulturhistorisk museum og hørt på Emilie og Maria. Fint. Jeg fikk også sett den bitte lille utstillingen kalt Vikingr. Snøhetta står visstnok bak, det var overraskende skuffende. Jada, gjenstander er oversiktlig og pent montert og spennende fonter på veggene, men det er dørgende kjedelig. Jeg anbefaler Snøhetta å få noen dramapedagoger inn i flokken sin. Det skal ikke så mye til for å gjøre det mer levende. Jeg fikk inntrykk av at museumspedagogene har innsett dette og lagt til noen ekstra grep for å skape kontakt med de besøkende.


I den virtuelle verden har jeg vandret fra sted til sted og vært småkreativ med å ta bilder i hytt og pine.

Nei, jeg må fortsette å pakke. Jeg er usikker på om jeg får tilgang til bloggen min mens jeg er i Kina. Uansett vi hørs/leses/prates.

Comments

comments