Musiker på plass

0
83

Som nevnt tidligere på denne bloggen er arbeidet med forestillingen om Hervor, et samarbeidsprosjekt med Adverse Camber. De kommer til Norge i desember, hvor vi skal noen dager med prøvetid og de skal også ha et foredrag og samtale med fortellere. Her kommer jeg tilbake med mer info.
Et av “varemerkene” med Adverse Camber er at de har alltid musikk med. Dette har vi vært litt fram og tilbake med. Jeg har prøvd ulike søknadsrunder uten at det har slått igjennom og så trakk en musiker seg.

Men nå som vi har fått noe støtte, har vi råd til å prøve ut en musiker disse dagene i desember.

Da har jeg vært så heldig at en musiker jeg aldri har arbeidet med har sagt ja til å delta på disse tre dagene, så får vi se om vi ønsker å arbeide videre sammen. Gyrid Kaldestad som er daglig leder i PNEK, traff jeg på et seminar jeg var med på å arrangere i våres. Hun kom bort til meg og sa at jeg fortalte på sønnens skole. Han gjenfortalte fortellingene og sa at jeg visstnok var Norges beste forteller. Nå er dette å overdrive og jeg liker ikke slike “titler”. Men jeg vet at jeg har en stor fan på skolen jeg forteller fast, nemlig en bestemt lærer, som nok også er denne guttens klassekontakt. Uansett, med det i bakhodet, følte jeg at jeg kunne spørre Gyrid. Og heldige meg, hun takket ja til å være med.

Vi kommer til å ha en liten visning av arbeidet, som også er noe jeg kommer tilbake til. For øyeblikket handler det om å finne ut av hva som blir grunnlaget til forestillingen. Det skal handle om Hervor ja, men fortellingen er som en fotnote og jeg må bruke mye tid på å flette den ut.

Gjennomføres med støtte fra FFUK og FEST.