I går og før det

0
427

I går hadde jeg en helt herlig dag. Jeg gjorde nemlig ingenting. Eller, jo det gjorde jeg, men jeg hadde ingen undervisning eller oppdrag. Den siste uken, etter at jeg kom hjem fra Roma på mandag, har jeg vært fryktelig sliten. Derfor var det godt med en “lavtempo dag” i går hvor jeg var hjemme og tok igjen alt det kontorarbeidet som jeg ikke har gjort på en stund.

Jeg oppdaget også at det var bilder fra Danmark og Italia jeg ikke har vist her på bloggen, så her kommer de marsjerende som en liten parade.

Dette bildet er fra åpningen av det nye fortellerstudiet i Danmark. Her skal sjampanjen åpnes.

Jeg ble hentet med bil på flyplassen Billund og på vei til kursstedet stoppet vi ved dette idylliske stedet.

Nå er jeg over i Roma fra forrige helg. Her er vi på vei til stedet vi skal opptre. Jeg liker dette bilder fordi den røde kjolen danner en vei for øyet. Det understreker jo at det fint å bruke sterke farger.

På veien traff jeg på en av Romas mange skjønnheter.

Jeg liker blandingen av kultur og natur, orden og kaos.

Nensi var ansvarlig for hele opplegget i Roma. Her åpner hun det flerspråklige programmet for barn.

Greske Sopilia forteller for barn.

Greske Sopilia og polske Gosia intetanende om den tekniske katastrofen som snart skulle komme.

Ja, dette var de små glimtene fra reisene. Jeg har alltid med kamera, men glemmer fort å ta bilder. Jeg bærer faktisk med meg kameraet hver dag, men som sagt, jeg glemmer å ta det ut av veska. Jeg bør faktisk få tak i en kameraveske, fordi jeg har fått meg en pen liten samling med kameraobjektiver. Nok om det. Det er lørdag og jeg har tenkt å fortsette som i går, å gjøre ting med lav puls.

Comments

comments