Interactive Coloring

drag iconDrag any color from the left toolbar to an area or text in the page. A blue outline will indicate a droppable element.

drag iconOn mobile, wait a tiny bit until you drag the color drop.

I dag er dagen for femåringen

Det er 12. mars og i dag en som fyller fem år. Det er bikkja, yngstemannen eller Atsjoo som han lyder. Han er et godt etablert medlem av familien som tar og får sin rettmessige plass.

Jeg må likevel si, på tross av at Atsjoo betyr mye for oss og vi er glade i han som en del av vår lille familie, at det å få seg en hund er et strev. En hund skal for eksempel ikke være alene lengre enn seks timer og den skal ha minst to timers tur hver dag. Før Isak begynte på VGS var dette greiere, men nå har han også lange dager, så jeg løper litt hit og dit for å tilfredsstille kravene til å ha hund.

Det er nemlig mange som ikke skulle hatt hund. Jeg bor i et område hvor det er lov med dyr i leiligheter, så stedet er oversvømmes av hunder og det gjør turene ofte litt slitsomme. Atsjoo er nemlig ikke så begeistret for andre hunder og har en plagsom knurring når vi treffer på andre. Spesielt irriterende med løse hunder.
Nok om det, Atsjoo er jo en sann glede og fører til mange humoristiske øyeblikk i vår hverdag.

I innlegget er det bilder fra livet med Atsjoo, fra valp til godt voksen.

Comments

comments

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

The author

Fortellerkunstner siden 1996 StorytellingArtist since 1996