Hvorfor kjøpe billetter på forhånd? – 14 dager til forestilling

0
227

Håper helgen din har vært storartet. Jeg har ventet på uværet som ikke kom. Jeg kom til å tenke på at jeg har for lite vær med i forestillingen, det må jeg få inn. Været opptar «oss» og enda mer i fokus med klimakrisen. Fimbulvinteren er satt til 536 – en klimakrise det også. Det er 12 etter året at «kanskje» Hervor ble født.

Jeg har bursdag i april og det hender den faller i påskeferien. En påskeferie skulle «vi» feire bursdagen min med å gå til Sand. Det vil si vi måtte gå over to bruer. Da var det snøstorm. Nok om været. Det er ikke hovedgrunnen til jeg skriver dette innlegget.

Billetter til forestillingen må kjøpes på forhånd og det er det en grunn til. Forestillingen har en prolog og en epilog og dette skal sendes til publikum før og etter forestilling. Prologen ligger allerede ute og kan lyttes til av hvem som helst, men epilogen får man ikke høre uten at jeg vet hvordan jeg kan nå «lytterne». Når man kjøper billetter legger man igjen sin epost adresse slik at epilogen kan sendes.

Det er sikkert irriterende eller slitsomt for noen, men ikke så uvanlig om man er vant til å gå på konserter, kino eller teater.

Så var det tid for en annen digresjon, for jeg er et rotehode. Lørdag dro jeg får å ta passbilder. Jeg har en nøye planlagt kalender, så lørdag var satt av til det. I oktober skal jeg til Kina, for å komme dit, må jeg ha visa og for å få visa må …. ja, du skjønner tegninga. Jeg fikk tatt bildene, la de i lomma, gikk for å kjøpe strømper, dro hjem og «bildene er borte». Fryktelig irriterende. Så da må jeg dra ned til byen i dag og ta disse bildene på nytt. Dyrt er det også.

Comments

comments