Ja, jeg har tatt meg en ferie fra blogging. Det er lenge siden! Men det er mandag og jeg er tilbake (selv om denne mandagen er en siste feriedag). Her følger ukens oversikt over fortellerbegivenheter. Om noen vet om noe mer, eller har arrangementer på gang, kan dere legge igjen en kommentar nedenfor på bloggen og jeg skal oppdatere listen.

Ha en god fortelleruke.

Tospråklig fortellerforestilling 20. April og mer info er det her.

Alfa og Omega er en litteraturfestival for barn som blant annet har fortellerforestillinger. Se mer her.

”Valgt det” på Deichmanske bibliotek 27. april.

Alvdal bibliotek 6. mai forteller Yngvill Sandnes norrøne myter.

StorySlam 6. mai i Oslo, se her.

Deichmanske bibliotek er det fortellerstund med Sara Birgitte Øfsti 20. mai.

Fortellerkurs for barn og voksne 24. juni. Mer info her.

Det årlige nordiske fortellerseminaret blir arrangert 23. – 28.juli. Les mer her.

Og jeg gjentar. Om du savner noen arrangementer, legg det gjerne inn i kommentarfeltet og jeg skal få det inn. Jeg foretrekker at du skriver rett på bloggen, da er det lettere å finne det.

Comments

comments