Høsten og så videre

0
53

Neste uke skal jeg ut og reise igjen, denne gagen til Slovenia og det årlige FEST – møtet. Der skal jeg legge fram en rapport fra den store fortellerundersøkelsen, samt bistå i en workshop. Jeg skal også stille til valg. Dette er noe jeg gjør for første gang, jeg har forberedt en liten valgtale. Valget handler om å lede en av enhetene i prosjektet FESTNET og bli en del av styret i FEST. Det er slike ting som vil styrke min dosent søknad.

Høsten vil også innebære reising. I begynnelsen av september reiser jeg til Danmark for å undervise på det nye fortellerstudiet der, samt å delta på en Fortællefestival Vestjylland. Mot slutten av september reiser jeg til Roma hvor jeg skal delta på “språkdager”, det vil si de som opptrer skal representere ulike språk i Europa.
I november reiser jeg tilbake til Italia, men denne gangen til alpene, hvor de snakker like godt tysk som italiensk. Jeg reiser til en festival i Bressanone/Brixen og skal opptre for både skoler og voksne. Deretter reiser jeg til Finland for å arbeide med erotisk folkediktning.

Jeg har sittet de siste dagene og planlagt høsten og den er allerede rimelig full. Det siste kullet på fortellerkunst skal gjennomføres, før det nye studiet kalt muntlig fortellerkunst har sin oppstart våren 2019. Denne høsten får jeg også internasjonale studenter fra Tyskland og Nederland.

Jeg må arbeide videre med forestillingen om Hervor som jeg har fått støtte til og en ny forestilling med arbeidstittelen “ut å stjæle sølvender”. Jeg møter komponisten i morgen.

Samt at jeg skal skrive ferdig dosentsøknaden, skrive videre på serieromanen. Den første boken skal leveres i august, så jeg kommer neppe til å ta noen sommerferie. Å skrive dosentsøknaden innebærer også å skrive fire vitenskapelige fagartikler.

Og så skal jeg fortsette med fortellerjobben på Gamlebyen skole.

Ja, jeg er fylt opp med nitidig planlegging for å klare å gjennomføre akt, men jeg får vel jobbe mens jeg er ung….