Interactive Coloring

drag iconDrag any color from the left toolbar to an area or text in the page. A blue outline will indicate a droppable element.

drag iconOn mobile, wait a tiny bit until you drag the color drop.

Gruppearbeid

I dag er studentene ute i verden og forteller norrøn mytologi, jeg så deres utkast forrige uke, på torsdag og elevene har noe å glede seg til. Jeg er ikke med, det er en annen faglærer som skal veilede dem. I dette arbeidskravet handler det om ensembleteknikk og gruppearbeid som jeg har beskrevet i et tidligere innlegg. Derfor syns jeg det er passende med følgende fortelling. Den er en fortelling Beate Eiklid delte på ratatosk engang:

En landsby skulle ha fest for å feire den årlige vinhøsten. De hadde satt en stor tønne til vin midt på markedsplassen, og alle skulle helle en krukke av sitt hus sitt vin oppe i tønna, for å bidra til festen.

En mann og en kone ble enige om at de skulle helle en krukke vann i tønna – det ville jo uansett ikke oppdages, det ville blande seg med alle de andres vin.

Festen kom, og ordføreren skulle åpne den med å ta det første glasset med vin. Han holdt frem glasset sitt, åpnet kranen nederst på tønna…
og ut kom det rent vann.

Moralen er, om man skal våge seg ut på det, å sørge for at alle kan bringe noe til torgs!

Comments

comments

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

The author

Fortellerkunstner siden 1996
StorytellingArtist since 1996