I går hadde vi en prøvevisning av arbeidet denne uken. Vi, det er Tze Yeung Ho (komponist), Andreas Angell (musiker) og meg. Vi har arbeidet sammen 2, 5 dag for å skape et prøveverk mellom muntlig fortellerkunst og ny musikk. Arbeidet har vært i regi av Fortellerfestivalen og under visningen fikk vi tilbakemelding av veiledere og medfortellere og komponister og musikere.

Det er urovekkende. Men nødvendig. Og jeg syns det er en vanskelig situasjon selv om folk er svært generøse, noe man vet på forhånd. Likevel er prestasjonsangsten høyst tilstede. Forunderlig etter alle disse årene som forteller, er likevel frykten sterkt tilstede. Frykten for å ikke være god nok, at jeg i alle disse årene har levd på løgn. Det er forskrekkelig hvordan dette hindrer meg i å ta de store stegene. Istedet for å gå ut i verden å fortelle sitter jeg hjemme og øver.

Uansett, her er videosnutter fra visningen og tilbakemeldingen.

Blogglistenhits

Comments

comments