Fortellerkurset – deg selv og andre fortalt

0
275

Dette er et fortellerkurs som formidler kunnskap og opplevelse i det idylliske Hønse – Lovisas hus i Sagene bydel i Oslo.

Kurset handler om å fortelle historier muntlig. I alle samfunn og kulturer har det alltid blitt fortalt fortellinger. Fortellingen er en formel til å forstå og kommunisere det som skjer i hverdagen, i samfunnet og i livet. Kurset tar for seg fasene man går igjennom fra valg av fortelling til formidling.

Kurset er beregnet på alle arbeider med eller ønsker å formidle fortelling for barn og voksne. Kurset egner seg også for de som rett og slett ønsker å forstå eller finne fortellinger i sitt eget liv.

Kurset er praktisk lagt opp og består av øvelser og opplegg som deltakeren skal kan bruke etter endt kurs. I løpet av kurset vil også kursholderen fortelle ulike typer fortellinger for å illustrere hvordan en fortelling kan fungere.

Det blir servert suppe med brød under kurset. Du får kjøpt drikke på stedet.

Kursholder er fortelleren Mimesis Heidi Dahlsveen. Hun er en av Norges mest erfarne fortellere og er førstelektor i muntlig fortellerkunst ved OsloMet – storbyuniversitet. Hun opptrer nasjonalt og internasjonalt for barn og voksne, flere av hennes prosjekter er støttet av blant annet norsk kulturråd og hun sitter i EC i «Federation for European Storytelling.» I tillegg har hun utgitt to fagbøker i muntlig fortellerkunst.

Mimesis Heidi Dahlsveen er en del av Skaldskur som produserer kurset.

Kurspris: 1000,-
Sted: Hønse-Lovisas hus, Sandakerveien 2
Dato: 15. januar 2020
Tid: 1700 – 2100

Påmelding her.

Vedrørende mat, vegetar, allergener og lignende, send melding til heidi@fortellerkunstner.no

Foto: Børsum for fortellerfestivalen 2017 og Dahlsveen

Comments

comments