Første dag i Volda – ikke mange dager til forestilling

0
229

Jeg ankom Volda i går kveld, og traff Paula. Dette blir en fin og arbeidshard uke, hvor alt fokus skal dreie seg om Vår og å få den opp og stå til noe helstøpt og annerledes, forunderlig og provoserende.

Volda er et vakkert sted, det er flott å være her, arbeide fokusert. Selv om jeg i kveld var helt utkjørt etter prøvene. Noe av det skyldes at jeg arbeider både på engelsk og norsk. Men tilbake til oppstarten. Gyrid og Naomi kom i dag. Det var introduksjon av Seanse, introduksjon av alle deltakerne og deretter fikk vi våre rom vi skulle øve i.Vi tok en runde gjennom hele og kjente at det var tungt og traurig og at mye må kuttes eller flyttes. Så begynte vi på nytt og gikk gjennom den første delen. Den skal vi vise i morgen for eksterne veiledere og det blir både spennende og nervepirrende hvordan de reagerer. Kanskje vi er helt på ville veier. Om så er, det skal gå fint. For grunnmaterialet er såpass på plass at vi kan lett flytte og endre.

Gyrids lyder er fantastiske og lager et rom, en scenografi som forteller en undertekst, et narrativ som er gripende, mer berørende enn mine ord.

Vel, jeg prøver å henge med så godt jeg kan!

Billetter til forestillingen finner du her.
Les om forestillingen her.

Comments

comments