Det var en stund siden

0
157

Det er hele ti dager siden jeg skrev et innlegg på bloggen, det føles som det har rent mye vann etter den tid. Sist jeg skrev hadde jeg akkurat vært i både Italia og Sverige. Så dro jeg til Finland og etter det raste det på med prestasjonskrevende oppgaver og dermed hadde jeg ikke har ork til å produsere noe for denne bloggen. Men det kommer noen innlegg denne uken om hva jeg har bedrevet med i mitt fravær fra denne bloggen.

Jeg har hatt en fryktelig arbeidskrevende høst og det skyldes at jeg ikke klarer å si nei til noe, det får bli et nyttårsforsett. Torsdag var det TKD dag. Venke og jeg hadde innlegg. Vi brukte timer på å forberede innlegget, som skulle markere instituttet på kartet. Venke og jeg la fram 8 minutter fra vår paper-performance. Vi hadde lagt masse arbeid, som sagt, ned i de åtte minuttene og vi var nervøse, for det kom til å være annerledes enn det andre som ble presentert under paraplyen innovasjon, og i salen ville det sitte fagfolk som lå langt unna vår egen erfaring. Det gikk bra og vi fikk mye positiv tilbakemelding, men det synes dessverre aldri utenfor de veggene vi allerede arbeider innenfor. Bortsett fra at man får forespørsler om å holde kurs slik at andre bruke “historiefortelling” inn i sitt arbeid. Jeg vil ikke undervise mer, jeg er lei av å spre kunnskap om det jeg kan for en slik og ingenting. Det er alltid hyggelig å få gode tilbakemeldinger, men det blir med det.

Det har vært mye sutring på meg i det siste, det skyldes arbeidsmengden. Og jeg skal egentlig ikke klage, for jeg har selv lagt det slik tilrette.
Jeg går stadig og tenker på at jeg skal slutte ved OsloMet, det er jo helt krise om jeg gjør det, men det har blitt en slitasje å arbeide der. Samtidig gir arbeidet muligheter som jeg ikke finner andre steder, så jeg får bli sittende i kontorstolen!

Comments

comments