Daniel sto i døren og jeg fikk ikke plass på flyet

0
2

Jeg gikk i et kupert landskap. I landskapet sto det et byggverk, det var det et bryllup som jeg skulle observere. Det var Daniels gode venninne som skulle gifte seg. Oppe på taket sto St. Sunnivas kor og sang potpurri. Med i koret var Pelle og Proffen. En av overraskelsene kom opp fra et stort hull, der dukket Anders Grønneberg opp med en gitar i hånden.

Så var det en skjerm som ble satt opp, den viste en film hvor vi så en jente sitte i en ørken.

Dette er en av drømmene jeg har dokumentert fra 1. januar. Jeg har skrevet ned drømmene mine, med ingen annen hensikt å se om jeg kan bruke det til noe.
En annen drøm var at Daniel sto i døren hjemme hos oss. Han sto der kledd i 1980 talls klær og med en hårfrisyre som om han var med i popgruppen Wham. Men alt det jeg klarte å si var en frustrasjon over graven. Vi ble enige om at vi skulle late som om han fortsatt var død.

En drøm handlet om at jeg måtte stå om bord i et fullbooket fly, den var for øvrig kun sovekupeer i flyet. For ikke lenge siden drømte jeg at jeg hadde to tigre. Derfor måtte jeg gå ute med tigrene på tur om nettene, en natt traff jeg en med to hanntigre. Videre har jeg i en drøm trent et sportslag i å løse gåter. Jeg har reist til Kina omgitt av Hawaii musikk og hatt et forhold til en mann med altfor korte bein.

Jeg har ikke klart å lokalisere hvor disse motivene kommer fra, det er som om jeg ubevisst har lagret strukturer og bilder over tid og i drømmene oppstår det nye forunderlige koblinger som skaper noe nytt. Jeg tror absolutt kan være verdt å spare på dette for å bruke det i en eller annen sammenheng, om ikke annet som et motiv eller beskrivelse i en fortelling.

Jeg håper du har en god lørdag, jeg er drittlei føret ute og det verste er at værmeldingen spår at dette skal vare til langt ut i mars. Sukk.