Daniel: Alex’s kjæreste, Isaks storebror, mormors barnebarn og min elskede sønn

3
376

Forlot oss i går 2327. Dette er så vondt at jeg ikke vet hvor det skal bære hen. Det vi vet er at hans siste timer var uten smerter og vi fikk holde han til han ikke lenger pustet. Men så vet vi ikke hvordan vi skal kunne leve uten hans nærvær, hans verdighet og hans intellektuelle vidd.

Fort gikk det så fort, det siste han sa mandag da jeg var hjemme hos han: ”La meg få ha litt privatliv”, men så tok kreften tak for alvor og røvet han fra oss i går kveld.

Blogglistenhits

Comments

comments

3 COMMENTS

  1. Så utrolig dypt og vondt,Heidi. Kondolerer Takk til deg for at jeg fikk hilse på Daniel den søndagen du fortalte! Ingjerd

  2. jeg sender deg og familien varme tanker og mye kjærlighet. jeg kondolere så mye.

Comments are closed.