Over 700 – gjennom et år

0
438

Da har jeg passert over 700 tatte og eller bearbeidede bilder. Hensikten er å nå 1001 bilder. Noen har jeg publisert her på bloggen, andre har jeg publisert andre steder. Jeg har også tatt bildene med ulike kameraer og noen er rett og slett gamle bilder som jeg har skannet inn.

I følge infoen på det første bildet, begynte jeg prosjektet 23. Oktober 2016, altså nesten et år siden. Da tok jeg et bilde av min avatar. I den perioden var hensikten å ta en del bilder som jeg kunne i forestillingen våren 2017.

Bilde nummer 25 er tatt i november og under øvelse av Harald – en konge blir skapt. Jeg er tiltrukket av slike diffuse bilder, selv om jeg ennå ikke håndterer det helt.

Bilde nummer 41 er tatt i desember og på Oslo S. Jeg vet ikke hvorfor jeg var på Oslo S og bildet er tatt med mobiltelefonen.

Bildet fra januar i år er også tatt med mobilen, det er fra den store fortellerdagen arrangert av Anette på en kafe på Grünerløkka. Bildet har fått nummer 72. Ettersom året går, har min hyppighet i å ta bilder økt. På bildet nummer 182 har vinteren kommet, det var i februar.

I mars finner jeg bildet med nummer 379, ja et voldsomt sprang som hovedsakelig skyldes innskanning for å ha bilder til forestillingen. I mars har jeg også begynt å leke meg med Photoshop.

I april er jeg både i Athen og Toronto og velger bilde nummer 401 fra fredagsforestillingen i Canada.

I mai går jeg på fotokurs, her representert med bilde nr. 437 og juni befinner jeg meg i Roma hvor jeg tar bilde nummer 475.

I juli begynner jeg for alvor å få dilla på meg selv, jeg dobler meg selv på bilder, som du kan se av bilde nummer 540. I august er det så vidt jeg klarer å ta bilde av andre enn meg selv, her representert gjennom bilde nummer 549.

I september er det aksjon, sett på bilde nummer 584.

Og nå oktober finner jeg bilde nummer 700, tatt på en skole jeg fortalte på mandag.

Da mangler jeg bare 401 bilder, kanskje jeg rekker det innen dette året?

Comments

comments