3 dag – utprøvinger og endringer – fire dager til forestilling

0
266

Det var en litt tung dag i går, først og fremst fordi jeg sov så dårlig. Deretter klarte jeg å miste mobilen, men fant den igjen utpå dagen. Jeg var litt amper på prøvene, det er en scene vi sliter med og innspillene har vært så mange knyttet til den scenen at jeg har blokkert det.

Så er det endringer i det lille foredraget som er med, hvor jeg skal bryte opp med personlige snutter. Dette er veldig vanskelig, å formidle både et fagspråk og fortelling på samme tid, basert på hukommelse. Da ble jeg helt utladet, så jeg måtte tilbake til det lille rommet og sove og fokusere på noe helt annet.


Utpå kvelden skulle alle gruppene som arbeider her den uken, ha visninger. Vi var plassert sist, det vil si klokken 2200. Noe sent for å være performativ, spør du meg, iallfall når du begynte å arbeide klokken 0900. Men vi var på en slags topp da det ble vår tur og vi fikk (bare) gode tilbakemeldinger.

I dag skal vi ha to gjennomganger, en på engelsk og en på norsk.

Bildene er fra visningene i går.

Billetter til forestillingen finner du her.
Les om forestillingen her.

Comments

comments